Tack för alla fina kommentarer...

Tja bloggen :) Sitter inne på msn och snackar med härligt folk! Hela kvällen har varit lugn, kollat tv, msn och framförallt snackat i telfon vilket var nice ;) Sängen kallar på mig men jag vill verkligen stanna uppe och kolla Grammys galan, dock börjar den 2...inte okej! Jaja god natt alla så hörs vi imorgon!

/simon


Denna bilden får mig att lägnta tillbaka till Grekland...

Dagens fråga

varför sno ens stil när man kan ha sin egna? :)

Jag och my har inte denna bloggen för att säga exakt hur man ska klä sig eller så! Vi har den för att inspirera och ge tips på saker som vi tycker är snygga, sen om inte alla tycker som oss är en helt annan sak. Varför vi har sno looken är endast för att inspirerar! Många har ingen inspiration till vad man ska ha på sig men om man sen ser en look kan man få det. Självklart behöver man icke ha exakt denna look utan man kanske väljer att bara ha skjortan. Sen om man vill följa det modet vi tycker är snyggt är en helt annan sak!

Detta var en kommentar till dagens ''sno looken''

/Simon

Sno looken



En väldigt snygg och enkel vardags outfit! Denna outfiten är väldigt ''vardaglig'' som sagt, funkar jätte bra till shoppingen, skolan eller att gå och fika! Mary-Kate får det att bli ännu snyggare då med ett par grymma boots och röda läppar LOVE IT!

Skjorta - Topsshop 280 kr
Strumpbyxor - Gina tricot 99 kr
Väska - Friis and company 735 kr
Boots - Asos 1200 kr
Rött läppstift - kan köpas i alla sminkbutiker


HEMMA...

Tja bloggen! Nu är jag klar med allt pluggande och så. Nu väntas att svara på era fina kommentarer och att cheka runder på internet! Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, hela tjocka familjen kommer hit som vanligt så det blir väll att umgås med dom :)
Laddar snart upp sno looken, denna veckan är det Mary-Kates snygga stil ni kan sno!

/Simon


Bild på mig och Josefine från lägret... Och ja jag kan simma tyckte bara det var roligare att bada med flytväst haha!

GRANDPA TRÖJA


Jag är ute efter en ny ''grandpa'' tröja och klickade in på nelly hittade då denna! Den kostar 599 kr och är sjukligt stilren! Den kommer vara sjukt snygg nu till sommaren med ett par sneakers och avklippta jeansshorts LOVE IT

/Simon

Tack alla...

Hej bloggen har precis vaknat och ätit frukost och ska snart iväg :)! Anledningen till att det bara är jag som uppdaterat i helgen är för att My är i Göteborg men jag tror hon kommer hem ikväll :) Anyways vill jag bara tacka för all fin respons vi får, massa kärlek till er :)!
Vi laddar upp tips och sånt senare plus missa inte ''sno looken'' ikväll !

fortsätt läs bloggen

/Simon

Hemmakväll...

God kväll bloggen! Kvällen har varit jätte lugn, skulle egentligen på fest men bestämmde mig för att stanna hemma och kränga istället (A) Imorgon väntas en lång dag med bla plugg! Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!

Ytterst söt bild på mig och Zahraa från sommaren 09, love u!

/Simon

Btw besöks rekord idag...love it!




swimsuit



Nora tipsade mig om dessa coola baddräkterna. Dom kommer wearehandsome och jag tycker dom är sjukligt coola! Kolla bara på den längst upp, SO DAMN GIRL IF U NOT BUY IT I WILL COME AFTER U!

/Simon

BTW: Jag hatar blogg.se, jävla skit sida inget funkar när man vill...

blake lively-leighton meester


Freakin beautiful... Rolling Stones Magazine april 2009!

Armband...

Här är fyra snyggingar, två för kvälls tid och två för dag tid!



DAG                                                   KVÄLL
Tre bruna armband: 99kr                             Stort armband med stenar: 99 kr
Färglatt armband: 49 kr                               Silvrigt Armband: 69 kr

Alla fyra kommer från HM!

mega trött...

God Morgon bloggen! Har precis vaknat efter att ha somnat om ett antal gånger haha. Hade mega kul igår, det blev Mezo med Josefine, Jenny, Zahraa, Kimba, Matilda, Denis M, Denis B och Amanda. Idag väbtas en lugn dag med lite pluggande och självklart bloggen :) Men vi hörs senare med tips och sånt kul

fortsätt läs bloggen

/simon

Tjejer titta hit...


Dessa skorna var ju sjukligt snygga, eller vad säger ny?! Självklart kommer dom från modekungen och kostar 599 kr!
Tycker den öppna tån och hälen är sjukligt snygg, sen snörning är ju bara to die for, love it !:D

skämms på oss...


Förlåt för att vi har varit jätte dåliga på att uppdatera idag men är sjukt stressad... Här kommer i allafall ett videoinlägg på oss!

fortsätt läs bloggen

/Simon

nytt videoinlägg på g...

Tja bloggen, är hemkommen från skolan och sitter här med My och Nora. Nu ska vi spela in ett videoinlägg, fota dagesn outfit sedan blir det att dra till Jenny och ikväll ska vi fika med massa folk bla My ojojoj ;)!
Laddar upp lite roligare saker sen men ni får ha det så bra så hörs vi :)!

fortsätt läs bloggen

/Simon

Mycket lugn kväll..

Tja bloggen, ska snart krypa ner i min säng för är jätte trött! Kvällen har varit jätte lugn har bara tittat tv, pluggat och sånt mys :) Skulle egentligen kränga med Ben&Jerrys men var för mätt, inte okej haha för jag är jätte sugen på det ... Men nej nu ska jag krypa ner i sängen men ni får sova så gott så hörs vi imorgon. God natt!


Hittade en ytterst söt bild på mig från när jag var liten haha...

/simon

mickey mouse?!



Mouse Ears Headband by Benoit Missolin ($150)


fett coolt med mickey mouse öron tycker jag! =D
inte för att man ska gå runt med det på stan eller något, men tycker det är skit coolt !'

Nu ska jag ha lite myspys och dricka te, äta kakor och kolla film, hihi

/My


Ashley Olsen


Som ni vet älskar både jag och My tvillingarna Olsen! Mary-kate är en solklar favorit men man får inte glömma bort Ashley som gör sig lika bra på bild som hennes syster. Dessa bilderna är från Nylon Magazine augusti 2006 och jag tycker dom är sjukligt snygga! Det jag gillar med Nylon är att deras ''covers'' inte måste vara så high fashion utan dom är är mer vardagliga som man kan relatera till!
ENYOY

/simon

KOLLA SKORNA PÅ SISTA BILDEN DAMN!


EEEEEEEEEEEEW



Hur kan man ens tänka idén att ha tänder som ringar?! Det är ju bara för äckligt och inte något snyggt alls! Detta dissar vi verkligen! Och det blir dagens BIG NO!! xD

The veronicas-untouched


Hej bloggen sitter här och pluggar när plötsligt denna låten dyker upp på min spellista ! Sä jäkla många minnen med den love it!
Aja idag ska jag bara ta det lungt, plugga och sånt mys, Uppdaterar med tips och snygga bilder på Ashley Olsen sen så håll ögonen öppna :)

fortsätt läs bloggen


/Simon

rihanna style!


1.
2.


1. Silence & Noise Cutout Bralet ($16)

2. Marlies Dekkers Triangle Balcony Bra ($139)


Hittade denna bilden på Rihanna och tyckte den var sjukt cool! =D Såg även dessa två bh;ar som var väldigt lik det som Rihanna har på bilden.

GOD NATT INLÄGG! (a)



Det finns kvällar som denna då man bara vill ta det lugnt.
Bestämde mig för att koka upp lite te, avnjuta med några kakor och en bra bok hihi ^^. Mysigt!

MASSA TRÅK

Sorry bloggen men har inte alls haft inspiration idag :S! Har massa plugg att göra och är typ äntligen färdig! Känns massa jobbigt med skolan nu men det är bara att bita igen! Ikväll blir det Ben&Jerrys framför So You Think You Can Dance, mys i know haha :)


Någon som vill hjälpa mig läsa detta ?...

/Simon

Klorblekta jeans...


Även om inte klorblekta jeans är det hetaste just nu tycker vi ändå det är sjukt snyggt! Alla som inte har ett par borde införskaffa sig i det. Dessa snyggingarna kommer från modekungen och kostar 799 kr!

LOVE IT!

precis hemma...

Tja bloggen är precis hemkommen från skolan, sjukt lame! Har vatt i skolan från 8 till kvart över 5 idag :O! Men det är bara att bita ihop. Kvällen består av mer plugg och ben&jerys haha love it!
Men ha det så gött så hörs vi med tip och sånt snart :)

fortsätt läs bloggen

/Simon

The trend is...



Randigt!


Randigt har blivit riktigt hett, man ser det på nästan alla kändisar! Något som är riktigt hett detta året är långrandigt! Vi har gjort ett collage på några snygga randiga överdeler och som ni ser är det bara svart och vita saker vilket kan verka tråkigt, men vi tycker det är sjukligt hett!

Randig glansig topp: Asos 449 kr
Kavaj: Monki 500 kr
Bredrandig topp: Topshop 550 kr
Kofta: Asos 325 kr (lägg märke till dom coola axel detaljerna)


Kunde inte få bilden större men hoppas ni uppskattar det ändå!


love it

Tja bloggen tar en paus från pluggandet och besäker Msn och bloggen lite
Igårkväll när jag hade lagom tråkigt letade jag runder efter en grå ny kofta och då hittar jag denna från...

... Asos 581 kr! Tycker skindetaljerna i spännena är grymt snygga! Gillar också att det både är dragkedja och spännen i ett, super praktiskt!
Men nej nu måste jag återvända till NO:n!

fortsätt läs bloggen

/Simon

MASSA PLUUUG

Tja bloggen har precis kommit hem från skolan, sjukt segt! Idag väntar en massa plugg och tråkigheter, inte okej :( Men men bara att bita ihop eller?! Nej nu måste jag gå tillbaka till plugget men uppdaterar med tips och sånt senare!

fortsätt läs bloggen


/Simon

Känner mig lagom snygg...


Ungefär såhär söt är jag nu! 5 timmars plugg senare ser man ut såhär, inte okej haha! Men man brukar väll säga att man ska bjuda på sig själv ?

BTW: Nej jag kan inte vara seriös på bilder haha xD

Veckans blogg

Veckans blogg är Sandra!


Hon bloggar under namnet kandeedrawings och där får du följa hennes vardag, mode, hennes fanststiska bilder och massa andra roliga saker! Hon drömmer om att kunna leva på hennes konst vilket vi hoppas hon kommer kunna göra någon dag. Hon har även en onlineshop där man kan beställa coola kläder som hon ''designat'' den hittar ni här!
Ni måste besöka hennes blogg för den är så sjukligt nice!



Lindsay Lohan




Jag börjar bli besatt av Lindsay Lohan, dont ask me why?! Men tycker hon blir så sjukligt snygg på foton!
Dessa coola bilderna gjorde hon för Nylon Magazine för ca ett år sen, gillar att det inte är så förutsägbart utan att det är lite unkit för det ser mer ut som ett collage! Är hon inte snygg?!

/simon

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHM

Tja bloggen just nu sitter jag med en hög med plugg, inte okej! Har massa att göra nu i veckan men det är bara att bta igen. Idag har inte hänt så mycket, har bara pluggat och vatt i skolan :)
Men men ville bara visa att jag levde haha men vi återkommer med fler tips och sånt sen :)

fortsätt läs bloggen

/Simon

TIIIIIGHTS!



1.Crystal Studded Leggings topshop.com
2. Blade Leggings by French Connection

Åh! Älskar tights!!!

sno looken



Idag tog jag en lite mer ''slapp'' stil. När man inte riktigt orkar ha något speciellt på sig, så tar man gå ett par vanliga tights, löst linne/tee, och för att det ska se lite mer stilrent ut, sätter man på sig klackar så ser man alltid piggare ut :D

heels - topshop £85.00
tights - gina 99 kr
tee - gina 149 kr
väska - bubbleroom 669 kr

Blåa Skor

Tja bloggen! Kvällen har varit mycket lugn och kommer antagligen fortsätta så. Jag skulle vara duktig och plugga hela helgen men har fan inte haft orken till det!
Anyways så var jag inne på Asos för att leta efter ett par nya blåa vårskor och så hittar jag dessa för...

... 174 kr! Hallå ser ni priset, sjukt billigt så det är klart dom ska klickas hem! Tyckte dom var grymt snygga för det var en väldigt enkel modell vilket jag gillar ;)

fortsätt läs bloggen

/simon

Dagens Outfit!




Jeans, Mq, Randiga Tisha, Mq, Svart tröja, ?, Sjukt trasiga skor, Trampolin!

Bara en helt vanlig och enkel outfit! Dock gillar jag när det är något typ ''trashigt'' i outfiten i detta fallet så mina fett utslitna skor!


Ni får ursäkta bilden men jag är faktiskt sjuk haha xD

=D


Har typ precis vaknat och satt mig här och hittade dessa sjukt coola strumpebyxor/tights, dom kommer ifrån asos och kostar ca. 140 kr!


GOD MORGOOOON!

Tja bloggen jag har precis vaknat och känner mig konstigt nog jävligt pigg! Jag var uppe sjukt länge igår och snackade med massa härligt folk tills jag helt plötsligt somnade haha FAIL! Anyways jag ska iväg vid två och kommer kanske halv 5 men något inlägg fåt man väll klämma in :)
Men nej nu måste jag äta furkost men ha det så bra så hörs vi senare med tips och sånt!

fortsätt läs bloggen

/Simon

sommaren du får komma fram, va inte rädd

Orkar inte ta dagens outfit idag utan gör det imorgon dock tycker jag att vi kör en bild från skolavslutningen 09 för jag saknar sommaren något enormt, håller ni inte med om att det borde bli sommar NU!?
My som står andra åt vänster och jag står längst till höger, var blond på den tiden ;)!

HEMMA

Tja bloggen, är helt överliycklig för att äntligen fungerar mitt internet igen! Det har inte fungerat på hela dagen :) Anyways...kom precis hem efter att ha firat syster och nu kommer resten av kvällen spenderas med Ben&Jerrys och härligt folk på msn :)
Ni får ha det så bra så hörs vi

fortsätt läs bloggen

/simon

laddar upp dagens outfit snart oh ja ;)!

TRÖTT

Tja bloggen då är man hemma efter att ha haft föreställning, oh ja! Det gick väl sådär bra haha men men ikväll ska jag hem till min syster som fyller 25 år och det lär väl bli nice! Annars ska jag bara ta det lugnt nu och chilla lite men ni får ha det så bra så uppdaterar vi med tips och sånt sen :)


Syster fyller 25-år!

/Simon

kom till mamma!



hej jag vill ha er hos mig nu!

Modekungen, 699 kr

/My


HEEEMMAAAAAAAAA!



Ber om ursäkt för mitt sjukt tråkiga och onödiga inlägg innan.. Ska berätta lite mer i detaljer om denna dagen och denna vecka. Varför jag varit dålig på att uppdatera!

Under hela denna veckan har jag haft fullt upp, har typ städat, gjort läxor och ja en massa andra grejor. Har knappt FÅTT öppna en dator. Och idag har jag träffat ting tong ahm, massa trevligt dåju! vi kollade bl.a. på avatar som ni ser, vilket vi gillar mycket! sjukt cool film =D

Nu ska jag leta efter roliga saker att lägga ut här på bloggeeen =D

/My

FREDAAAAAAAAGSMYYYYYS!

Hej bloggen det blev en lugn kväll hemma då jag är sjuk! Kvällen har spenderats framför tv med massa otnyttiga saker och massa trevligt folk på msn och sms så har haft en äkta mys kväll vilket var längesen! Har faktiskt pluggat idag så är mega stolt över det haha men ja annars har det inte hänt något speciellt.
Vill bara tacka alla för dom fina kommentarerna vi får, det betyder mycket så...

...fortsätt läs bloggen

/Simon

HEEEJ! =D

Förlåt för dålig uppdatering xD verkligen... Ska bli bättre på det! =D klockan 21.00 ska jag gå och kolla på avatar! WOW XD skriver efter det ;D

/My

Rihanna-W Magazine


Dessa snygga bilderna gjorde Rihanna för W Magazine denna månaden tror jag! Som ni vet tycker vi (simon&my) att Rihanna är helt underbar! Vi älskar hennes musik, hennes speciella stil och en hennes förvandling från att vara en vanlig hip hop tjej till att ha blivit en äkta stilikon!

Jag har andra kläder!


LÄS DETTA: Nej jag har inte alltid samma kläder på mig, haha jag veta att jag hade denna jeansskjortan och den oranga tishan med My också men det var typ 10 dagar sen så det är bara en dålig timing att jag hade samma kläder på mig. Plus anlednigen till att vi börjar skratta som fan i slutet är för att våran lärare står brevid och snear ut livet på oss!

/simon

ÖHM!

Tja bloggen, jag har precis vaknat och är helt utslagen, mår verkligen skit! Pga detta så ska jag nog inte göra något speciellt, jag skulle ju träffa Gabi men vet i fan hur det kommer bli!
Men ni får ha dt så bra så länge så ladda vi upp tips och sånt senare.

fortsätt läs bloggen

/Simon

BEN AND JERRY'S

Hej bloggen sitter här med en Ben&Jerry's glass och snackar med massa härligt folk på msn, massa kul! Jag mår fortfarande skit så det blir ingen skola för mig imorgon vilket kan vara skönt. Ska bara sova sen träffa Gabi och plugga vårat No arbete och på tal om Gabi så laddar jag upp videoinlägget imorgon istället men håll ut det kommer :)
Men nej nu har massa skrivit på msn så får väll återgå till dom men ni får ha det så gött så hörs vi

fortsätt läs bloggen

/simon

träskosko


Just nu tycker vi det är ruskigt snyggt med ''träskorskor'' hahaha det lät weird! Nej men med skor som är som en högklackad träsko tex som dessa på bilden som kommer ifrån modekungen 699 kr! För oss är detta mer en cool vardagssko tex till ett par slitna slim jeans jeans, en baggy tröja och massa smycken så är du garanterat snygg!

Just det...

...Kom på att jag har glömt visa er ett par suskigt snygga jeans som jag hittade på...

... modekungen 799 kr! Jag är i ett stort behov av ett par nya lite mörkare jeans så dessa skulle jag lätt vilja ha! Tyckte det var grymt snyggt att dom varken är ljusa eller mörka utan någonting där emellan, grymt snyggt! Nu ska pengarna också fram bara haha xD

/simon

SJUK

Tja bloggen har precis kommit hem från skolan då jag är sjuk! Som sagt ska jag klippa mig sen och nu ska jag lägga mig i sängen, kolla tv och sånt så kommer nog inte vara så aktiv men My kommer det haha :)
Videoinlägget kommer upp senare kunde inte ladda upp det igår men men ni får ha det så nice så hörs vi senare!

fortsätt läs bloggen

/Simon

STÖR MIG!

Tja bloggen detta är nog det sista inlägget för idag! Ikväll har jag bara tatt det lungt kollat runder på internet, pluggat, snackat med mycket nice folk på msn och sånt. Känns som det är så mycket i skolan just nu så ibland är det skönt att bara slappna av :)
Vet inte hur uppdateringen kommer se ut från min sida imorgon för slutar halv 5 sen ska jag klippa mig men My kommer vara aktiv, men ha det så bra så hörs vi!

fortsätt läs bloggen

/simon

BTW asså jag stör mig som fan på bloggar som har smygreklam dvs om det är en länk med två streck under! Vet att många av mina vänner har det haha men jag hatar inte er för det tycker bara det är störigt att komma in på en blogg som är proppad med smygreklam!

äkta simon humor


Asså denna tjejen är så sjukt rolig! Detta är typisk Simon humor i love it xD Hon är typ mega konstig hahaha sjukt weird men ni måste ge det ett försök, tyckte först det var allmänt läskigt men nu är det bara kul NI MÅSTE KOLLA!

/Simon

skulle dock spolat till 2.40 i just denna!

NEEEEEEW BOOOOOOOOYZ!



måste bara säga att jag freaking är käääääär i killen här i denna videon gaaaaah *Legacy* LOVE YAAAAA! MWWAHHH! :*

/My

rutigt

Hej bloggen känner att jag är i ett stort behov av en ny skoggshuggar skjorta så jag klickade in på modekungen och hittad denna för...

... 599 kr! Tycker man fortfarande kan använda sig av det även om det inte är det hetaste just nu! För vem bryr sig egentligen det viktagaste är ändå att du känner dig bekväm i det du använder och inte känner att du måste använda vissa saker för att det är ''mode''!
Men nej nu måste jag fortsätta läsa LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAME!

fortsätt läs bloggen

/simon

dålig update

Hej bloggen kom precis hem efter en lång dag i skolan, umgåts med amanda och tränat! Är fett trött just nu och ska snart slänga mig i duschen. Idag spelade jag, gabi och My in ett videoinlägg som kommer laddas upp senare menni får ha det så bra sålänge så hörs vi med tips och sånt!

fortsätt läs bloggen

/Simon

btw vi vet att vi har sugigt på att uppdatera men det är fett mycket i skolan nu !

kan man skicka sitt internet till psyket

Ska faktiskt sova snart. Antar att ni är lika chokade som jag men ska faktiskt sova tidigt idag ojojoj! Är faktiskt inte så trött men sängen lockar sjuuuuukt mycket :) Aja måste bara berätta om mitt äckliga internet. Det har damp helt allvarligt tror det måste till psyket eller något för det vägrar att funka som det ska!
GOD NATT!!!!!!!!

fortsätt läs bloggen

/Simon

Lindsay Lohan




Är absolut inget större fan av Lindsay Lohan! Tycker bara hon är sjukt weird och ser läskig ut men man kan fan inte undgå att hon är ruskigt snygg på dessa bilderna som gjordes för Elle Magazine eller? ...okej lite blek men ändå she's freakin hot!

/Simon

leegings!

jag ber så himla mycket om ursäkt för min urdåliga uppdatering!

Nu är det så att jag är ute efter leggings! Med massa mönster och så! Så sjukt coolt. Leggings för i år, är nog ett måste!

 



Båda är från modekungen

/My


Jumper

Letar efter en ny jumper och nu när jag tog en paus fån pluggandet hittade jag denna från...

... Modekungen 599 kr! Tycker det är sjukt snyggt med tröjor som dessa, det är enkelt men ändå mega snyggt. Har faktiskt inte så många själv men ska laddu upp gaderoben med flera ;)! Nej nu måste jag fortsätta plugga men vi hörs senare!

fortsätt läs bloggen

/Simon

massa plugg

Hej bloggen kom precis hem och sitter med massa plugg, måste läsa om bibeln LAAAAAAAAAAAAME!
Har mass plugg just nu men det är bara att bita ihop!
Idag ska jag bara ta det lungt plugga och sånt :)
Men ni får ha det så bra så uppdaterar vi med tips och sånt sen :)

fortsätt läs bloggen


/simon

veckans blogg

Veckans blogg är Esmeralda!



Grymt söt tjej som äger en massa skor. Skriver bland annat om mode, tips och mycket mer! Hennes stil är extremt cool och det är alltid lika intressant att se vad hon har på sig. Henne ska ni självklart besöka!


just det

Måste bara slänga in denna sjukt niceiga klockan från...



... tretton 199 kr! Kan inte få nog av dessa ''plast/gummi'' klockorna! Längtar tills såren/sommaren då man kan börja använda dom aktivit, love it!

/simon

pumpkin im home

Hej bloggen kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen och sitter nu och pluggar vilket inte är nice! Idag hade vi håla i 2,5 timmar :O! INTE OKEJ! men men nu måste jag fortsätta plugga men vi hörs senare med tips och sånt!

fortsätt läs bloggen

/Simon

skolan

TJAAAAAAAAAAAAA BLOOOOOOOGGGGEEEEEN! Sitter nu i skolan med Gabi och skriver om Charles Darwin aka Charles Ingvar internt skämt Vi har NOLIFE men men nu blir Gabi lite sur så måste fortsätta jobba vi hörs !

fortsätt läs bloggen

/simon



Btw: ja men besök mig, shlooooop! / GABI


jag vill ha!


Denna skon från Nelly är sjukt fin! Fast det känns mer som en sommar sko, men jag älskar dem. Känns som att det passar bra till min stil. Den ser lite sån indian aktig ut vilket jag älskar höhö! =D

/my


afofjuodo

Tja bloggen har precis kommit hem och är fett trött men men! Vi vet att vi har sugit på att uppdatera idag men det kommer lite tips och sånt senare :)
Vi kan ju börja med ett par ''cooling'' glas ögon som jag vill ha från...


... Asos 116 kr! Just dessa är ju lite dyrare men dom är tydligen inte lika plastiga som vissa kan vara :) Dom flesta är trött på dom inklusiv jag men ändå måste jag ha ett par...WEIRD :P
Men nej nu ska jag slänga mig i duschen så hörs vi senare!

fortsätt läs bloggen

/Simon

jaduuuu...

jag ber om ursäkt, men vet inte vad det är med mig idag.. Helt sjukt seeeg!



har börjat tänka på tatueringar.. Helt cp, har alltid hatat sånt men.. Jag älskar Rihanna's tatuering på ryggen och i örat. I want?! (a)

/My

tja bloggen!

Har varit sjukt seg idag och har knappt orkat öppna datorn, har bara legat i sängen, segat och smsat med en person (a). Umm.. Ber om ursäkt för dålig uppdatering, lovade simon att uppdatera som fan idag, men ja! Det kommer snart, för nu ska jag inte ligga här o sega! höhö! =D intressantare inlägg kommer snart ;D

/My

IM OFFFFFFFFFFFFFf

Hej bloggen nu måste jag skynda mig för måste iväg! Kommer hem vid 6 men My kommer uppdatera som satan! Ni når mig på mobil, ha det så bra så hörs vi ikväll :)

fortsätt läs bloggen

/simon

tack

Hej bloggen ville bara säga tack till alla som sagt grattis här, på facebook, bilddagboken, sms och ringt! Det uppskattas sjukt mycket. Är fett sliten nu och ska säkerligen sova snart höhö vi får se hur det går
Ha det så bra så hörs vi :)

fortsätt läs bloggen

/Simon

höga boots



En liknande sko som denna borde alla tjejer ha! Det är grymt snyggt med högklackade boots på tjejer så se till att skaffa er ett par, det passar lika bra på fest som till vardags!
Dessa coola skorna kommer från dinsko!

Inspiration




Dagens inspiration är denna killen som har grymt snygg stil! Även han har ganska enkla outifits vilket vi gillar för jag tycker att enkelhet är snyggast!


/Simon

Bilder från lookbook!

GRATTIS SIMME! =D



Nu är det simons tur att fylla år!, tycker vi alla ska säga ett grattis till honom! =D

/My

Timbaland feat. Nelly Furtado & SoShy - Morning After Dark


Denna låten spelas högt här hemma, mega bra!

ett grattis kanske?



Gissa vem som fyller år idag ?!... Det är jag ofc :) Så idag kommer hela släkten och sånt hit och det blir väl nice men ni får ha det så sjukt bra så hörs vi senare

fortsätt läs bloggen

/simon

varför kan jag inte sova?

Tja bloggen ännu en kväll då jag är mega pigg och inte kan sova! Men ja ska kanske försöka bädda ner mig snart men vi alla vet att det kommer gå sådär bra! Måste verkligen börja somna tidigare på kvällarna kan inte hålla på så här mer haha :)

fortsätt läs bloggen

/Simon

tisha


Hej bloggen just nu händer inte så mycket tänkte bara tipsa om dessa coola tröjorna som ni hittar här dom kostar runt 299 kr!
Som ni vet tycker jag det är fett coolt med t-shirts med tryck på så buy them ;)

fortsätt läs bloggen


/simon

im home

Hej bloggen är hemma nu igen efter att ha träffat Amanda! Massa kul den tjejen är helt grymt skön besök hennes blogg men men ;) Ikväll ska jag som sagt bara slappa ta det lungt för pallar inte sticka på fest är mega trött :P Men ni får ha det så bra så hörs vi med tips och sånt !

fortsätt läs bloggen

/simon

glöm inte videoinlägget nedan!

videoinlägg! xD



här kommer ett videoinlägg, vi vet ju att ni gillar't ;) höhö.. Fast det är ju lite spolat dock menmen, så får det bli sörrö! =D hare gött nu ska jag träffa nora och gabi! =D


/My

hahaha



HAHA, asså, kolla min (mys) min! xD sån helt allvarlig, sjuukt läskig jag ser ut xD

Whitney Port



Måste bara tillägga att Whitney Port är sjukligt snygg :O Har nog hittat min nya framtida fru!


/simon

Sticker nu

Hej bloggen har som sagt sovmorgon idag vilket är mycket skönt är dock sjukt trött för var uppe skit sent igår, inte okej haha ;P Nej men idag ska jag då först va i skolan sen ska jag träffa My vi ska göra videoinlägg, outfits och sånt kul så håll ögonen öpnna sen blir det att träffa Amanda i stan och ikväll ska jag nog bara ta det lungt!
Men måste sticka till bussen nu men ni får ha det så gött så ses vi :)

fortsätt läs bloggen

/simon

onödigt inlägg i know

Tja bloggen har sovmorgon imorgon och det är ju skönt :) sitter och snackar med massa roligt folk på msn massa kul :) Tänkte bara säga god natt så hörs vi imorgon :)

fortsätt läs bloggen

/simon

Ashley Tisdale


Hon har verkligen bytat stil, hon är så sjukt mycket snyggare nu, gash i love her!

/simon

The trend is...


Ringar!


Dom som missat att ringar har vatt en stor trend denna säsongen måste gömt sig under en sten! Att bära många, stora, små, fyrkantiga, rundar ringar har blivit en stor trend! Det kanske inte är det hetaste just nu men vill ändå tipsa om dessa coolingarna från Asos!

Kronring: 58 kr
Många färgglada stenar: 81 kr
Krokodilring: 139 kr
Vingring: 69 kr


hood

Tja bloggen har precis kommit hem från skolan är är mega trött! Det har typ gått tre dagar och redan är det fullt upp men men... tänkte tipsa om en cool lite oversize hood från...



... Modekungen 599 kr ! Grymt snygg tycker jag men nu ska jag kolla lite på tv och sånt emn vi hörs senare med fler tips och roliga saker ;)

fortsätt läs bloggen

/simon

Kul med nytt folk

Tja bloggen har precis kommit hem och blir så sjukt glad förMy har varit super duktig på att uppdatera höhö inte ofta serru ;) Vi har även fått massa kommentarer från folk som inte kommenterat innan så undrar   
hur hittade ni hit ?
Aja ska in i duschen nu vi ses

fortsätt läs bloggen

/simon

me wantiiieee! ^^



modekungen

/My

att allt kan bli så.. wrong

Du ska då fan inte tro att detta är en grej som du kan fortsätta med, jag är så jäkla trött på det här nu! Nu får det verkligen få ett slut med ditt jäkla skitsnack. Har du inget bättre för dig än att sitta och snacka om mig som att det var helt okej. Jag är inte klar med dig än, du ska få tillbaka, tyvärr du bråkar med fel person, jag ger aldrig upp. ALDRIG! Och detta ska verkligen inte sluta här och nu! Du ska få tillbaka jag svär på allt! Jag är så förbannad just nu att jag kokar, har aldrig varit så jäkla arg på bara en person. Du kan aldrig säga hela sanning utan det blir kringelikrok vägar. Du kommer aldrig komma någonstans med ditt liv om du fortsätter såhär, det kan jag lova dig. Och jag varnar dig! Ingen kommer kunna lita på en människa som dig och ingen kommer kunna ha någon respekt för dig! I mina ögon är du lika värd som skitet under mina skor. Och hur kan du snacka massa skit till min ''bästa vän''? Hur lågt är inte det? Som att det skulle få dig att se bättre ut än mig, haha no way girl. Vakna upp, livet är inte på rosa moln gumman. Du kommer få tillbaka, det kan jag svära på.


Och tack för att du finns, jag älskar dig gumman! Du vet vem du är.<3

/My


RIHANNA IS DOPE'ish!



gud! Man blir ju nästan deprimerad av att kolla på henne, så jäkla snygg kvinna! She's freaking HARD! gosh, love her!

Mary-Kate Olsen

Hittade dessa sjukt snygga bilderna på Mary-Kate Olsen som hon gjorde för italienska Vogue! Dom är sjukt gamla, tror från 2007 eller något men tycker ändå dom behövs hyllas lite för Mary-Kate är så sjukligt snygg! Enjoy ;)




tuggummi

Hej bloggen har precis kommit hem från skolan och gör absoulut ingeting :) ikväll ska jag iväg så får väl bomba med inlägg nu istlället höhö!
Skolan idag var inte okej, min lärare blev lagom sut för jag hade tuggummi moget liksom men men det är bara att leva med situationen haha ;)!
vi hörs senare med tips o sånt!

fortsätt läs bloggen

/Simon


IM OFF

Tja im off to school now ! Inte okej alltså men det känns som det kommer bli en ganska lugn dag men vi får väl se ;) Vi hörs senare because i gtg!

fortsätt läs bloggen

/Simon

hakuuuuuna matataaaaa



jävligt snygg stillbild här med xD


jag har nolife, men så blire när man är trött! SKulle sova 8 ju :(:(:( fuuck! ska sova nu!


Godnatt!

/My

Idag har jag och ''mytt'' xD



hahah detta är då det ''failade'' video inlägget. Hahaha, pallar inte att jag (my) sitter och bara håller med simon hela tiden xD typ säger nada förrutom ''ja'' och nickar xP

/simon & my

''riktiga videoklippet''



Här kommer vårat ''riktiga videoinlägg'' inte för att de som var innan var falskt men ja! Vi lägger upp en failad snart här oxå :D
(btw, fett snygg stillbild tycker jag)

/simon & my

hääähäää



nu har jag lärt mig något nytt and it's fuuuuuun! :D:D:D





höhö



NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Alla som känner mig väl vet att jag alltid har haft en liten STOR crush i Ashley Tisdale haha dont ask me why!
Anyway så när man hittar bilder som dessa blir man bara deprimerad, tror jag måste gå svartklädd hela mitt liv nu. Det skär i hjärtat, jag och hon är mycker bättre för varandra :'( !

Ta inte det på fullt allvar ;)!

/simon

väska

Tänkte bara slänga in ett tips på en sjukt snygg väska som du kan ha nu på sen vinter tidig vår från...



... Asos 290 kr!
Tyckte den var fett cool och orginell, me like ;)! Vi hörs senare med fler inlägg och tips !

/simon

rutin

Hej bloggen kom hem från skolan för ca en timme sen. Det var väl kul att träffa alla och sånt igen men inte okej att vi hade prov första dagen! Tror att nu när skolan börjar igen så kommer det bli mer ''rutin'' att blogga så 2010 kommer bli ett wonderful bloggår ;)
Laddar upp tips och sånt senare

fortsätt läs bloggen

/simon

vi laddar upp fler videobloggar sen ;)!

90210



Nu blir det 90210, love it! Plus tror jag att jag är hemligt kär i Jessica Stroup men säg inte till någon...sssh

/simon

veckans blogg

Veckans blogg är Patrik !


Ramlade in på denna killens blogg idag och blev helt blown away!
Hans blogg är så sjukt inspirerande och ni måste bara klicka in där! Bloggen handlar mycket om mode we like och han tar helt sjukt coola och stilfulla bilder. Om ni inte klickar in på hans blogg så missar ni verkligen något tro mig!


tisha

Hej bloggen vaknade för typ en timme sen haha :) I alla fall älskar t-shirtsen som Topman har, verkligen grymt coola som tex den här...

... för 240 kr :) Det är grymma priser och grymma tryck we like...alot !
Anyway idag händer nog inte så mycket måste ju tagga skolan tills imorgon inte okej orkar verkligen inte skolan men men ni får ha det så bra (Y)

fortsätt läs bloggen

/simon


god natt bloggen

God natt vi hörs senare :) skulle egentligen dygna med Gabi men hon banga ur så får väl se hur resten av dom som är inne klarar sig ;) hela dagen har varit lugn och skön, har verkligen bara slappat :) Ni får ha det så bra så hörs vi

fortsätt läs bloggen

/simon

sno looken!








Som ni ser så är det översnygga Rihanna på bilden. Hon är nästan alltid cool i vad hon än har på sig.

Jacka - Jofama by Kenza, finns att hitta på Vila eller något =)
Leggins - bloomingdales
T-shirt - Gina
Halsband - cyanaboutique (konstig sida, men lyckades hitta nästan exakt samma :p)
Skor - Nelly
Solglasögon - Rayban

Btw.. Hittade inga bra öronhängen, men det är bara vanliga stora silvriga öronhängen som man kan hitta nästan överallt!

mår icke bra

Hej bloggen mår så sjukt dåligt, donno why :O men men idag ska jag vara uppe hela natten höhö för det är ju sista dagen nu på jullovet imorgon så måste njuta xD Men ja annars har det inte hänt så mycket idag :) Men håll ögonen öppna för skulle vilja tro att My snart laddar upp sno looken!

fortsätt läs bloggen

/simon

chacha bloggen! xD


(bild från nyår)

hejhejhej, längesen! Idag vaknade jag där vid 11 tiden typ. Och jaa, har inte gjort sådär jätte mycket. Ville bara skriva något så ni vet att jag lever! Men nu ska jag ba hem till pappisen och hämta sladden till kameran, så kan jag lägga ut dagens outfit här snart sörrööö!

/My

kelly clarkson-already gone


Hej bloggen drar upp en favorit i repris kelly clarkson-already gone! Brukar inte gilla sån här musik men denna diggar jag ;)
Btw denna låten har tydligen samma beat som Beyonce's Halo och skulle först inte släppas för att dom var för lika! Om du lyssnar på 2:25 så kan man faktiskt sjunga med halo halo halo can see your halo... haha onödig information men men ;)

inspirerad



Denna killen har så sjukt cool stil! Gillar hur han blandar klassiskt med nytt och lite rockigt, mega snyggt! Bilderna kommer självklart från lookbook där du kan hitta massa inspiration!

trött

Hej bloggen, kan verkligen inte sova! Sitter här och snackar med massa folk på msn vilket är trevligt men ska upp 8 imon så känns som jag måste sova lite haha men aja somnar väl framför datan som sist :P haha men vi hörs imorgon eller idag blir det ju med det andra videoinlägget :)

fortsätt läs bloggen

/simon

fail



Här är äntligen vårt första videoinlägg! Det är så sjukt fail haha men det är bara att gilla läget haha!
Vet inte vad som hände med våra röster vi låter som vi går på knark eller nåt men men :) NJUT!

btw vet inte vrf stillbilden ser helt fucked up ut xD

the trend is...



Nitar!

Nitar har som sagt blivit en stor trend denna säsongen. Du kan ha det till allt och det gör hela din outfit mycket kollare! Hör är 4 ex på olika slags nitar!

Väska: Asos 450 kr
Skor: Asos 690 kr
Kjol: Missselfridge 320 kr
Armband: Cocoo 245 kr


sjuk

Hej bloggen har precis vaknat och mår inte alls bra! Skulle egentligen till stan och sen ikväll fest men blir inte det för mår så sjukt dåligt. Istället blir det väl kolla massa filmer och sånt mys men vi hörs senare med tips och sånt :)

fortsätt läs bloggen

/simon

SORRY FOLKS!

Hejhej, Idag har dagen inte riktigt blivit som jag planerade den. Jag skulle egentligen gå till mamma idag, fast det blev lite ändringar pga. av lite saker. Jag har då heller inte fått tillgång till en dator för har haft en massa att göra. Menmen, jag menar på att om jag skulle varit hos mamma så skulle jag kunna ladda upp våran videos som vi skrev om innan för det är där jag har dom! :( Och vi skrev igår och idag att vi skulle ladda upp dem. Jag ber så hemskt mycket om förlåtelse! Men imorgon, då lovar jag! Då kommer videosar att laddas upp!




Idag har min dag gått ut på att storstäda, tvätta och vika kläder. Kul? njaa, inte riktigt, det var fett moi asså. Men det är väll sånt kvinnor ska göra nu förtiden, inte sant? haha nej skämta. Ja men iaf, när jag blev klar med det gick jag ner i stan och bytade en tröja, träffade tonnsan i stan så vi gick hem tillsammans och var en stund :) jaa, vad kan man säga, har verkligen inte gjort något kul idag, kom nyss hem ifrån typ ngn thailändare som vi har ätit mat hos, ganska svårt att njuta av den goda maten då man har tandställning ja, it hurts like hell!



Avslutar allt med, du är så sjukt falsk..

/My


Tips


Denna coola kläningen kommr från Asos och kostar bara 440 kr! Tycker det är sjukt grymt med det här genomskinliga, skullde dock inte stylat det med ett par strumpbyxor det känns som det blir för mycket. Nej det ska vara bara ben, ett par grymma boots och röda läppar så går du säker på varje fest!

sorry

Förlåt bloggen, vi har ju inte alls uppdaterat! Har varit hos min syster hela dagen så kan vara därför :) hahaha åkte pulka igen sådär lyckat men men xD Vi får väl ladda upp lite tips och sådant senare så får ni ha det så bra

fortsätt läs bloggen

/simon

btw missa inte våra videoinlägg senare idag !

BIIIIG NO!



Detta var den hemskaste tröjan jag sett EVER, förlåt om någon har den men tyvärr.. Om du har den där hemma så snälla, släng den, sälj den (om det nu går) eller ge bort den. För det första, så är jag inte ett stort fan av paljetter på tröjor, linnen, klänningar eller ngt sånt. Men det är vad jag tycker då, inget fel om ngn har det men jag tycker inte det är så jätte snyggt xD. Sen hatar jag sånna ''butterfly'' tröjor eller vad man ska kalla det, du vet när man håller upp armarna så går armarna på tröjan som typ vingar, det är så sjuuuukt fult. Ursäkta. Plus att det är t.o.m en fjärill på den haha! Så jäkla ful tröja må jag säga! Vi har typ för det mesta skrivit om saker som är fina och så, men här kom verkligen ett BIIIG NO!

/My

please god, can u give me summer?



hmm... satt nyss här och börja tänka på sommaren.. Fyfan! Vill ha det nununu! Är så sjukt jäkla trött på denna mörka, dystra & kalla vintern! ÅÅÅÅH SOMMAR! Det är det bästa som finns, så sjukt härligt asså! Gjorde en ''summer outfit'' som ni ser, och jag vill se ut så nu! gúd, tänk att bara ta på ett löst linne shorts, converse, ett par rayban och glida runt på en longboard och ändå lyckas se sjukt bra ut! man blir nästan gråtfärdig, orkar inte med vinter längre! IT'S KILLIN MEEEEEEEE! Mina händer idag, de måste ha frusit till is, det tog en jäkla lång tid innan de hade blivit normala, kunde inte röra dom! Helt sick asså! känner mig fortfarande frusen.. Ååååh, vill bara vara en björn och sova hela vintern och bara vänta tills sommaren kommer! VINTER SUX!

just nu ligger vintern på min ''diss'' lista. Den tar kål på mig!!!

/My

massa boots

Hej igen bloggen. Det gick tyvärr inte att ladda upp våra videoinlägg men vi ska fixa det imorgon så håll ögonen öppna då :) Hade en mega kul dag med My och vi försökte som sagt göra ett videoinlägg men det gick sådär bra, det blev ca 15 st för att vi började skratat hela tiden haha xD
Aja tänkte slänga in ett tips på ett par boots igen från...


... Asos ca 580 kr! Kan inte få nog av alla dessa jäkla boots, tycker lätt att det är den största och snyggaste trenden denna vintern!

fortsätt läs bloggen

/Simon

färdig

Äntligen är vi färdiga med designen, grymt nöjda är vi xD Förbered er för ett grymt videoinlägg haha :D
Tips o sånt kommer sen :)

/my

design

Hej bloggen nu sitter jag och my och håller på med en ny design till bloggen. Det är därför det har varit så sjukt dålig uppdatering men vi tar igen det ikväll höhö :P

fortsätt läs bloggen

/simon och my

trött

Hej bloggen slänger in ett litet inlägg nu :) Haha Zahra har fått för sig att vi ska ''dygna'' asså vara uppe hela natten. Dock gillar jag inte idén lika mycket som henne för jag vill sova men hon är helt över excited och voetfgdfvtrfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA somnade till oj så fult :P!
Aja vad gör man inte för sina vänner

/simon

Det finns..



så sjukt snygga människor här i världen!

Bilderna är från lookbook.

rollingstones!



Detta är en bild från idag när jag var ute och fotta =d!

äntligen

Har letat som en galning efter en grå kofta men har inte hittat det någonstans! Men helt plötsligt hittade jag denna sjukt coola från...



... Asos ca 580 kr!
Jag gillar när det är väldigt enkelt men ändå orginellt sjukt snyggt! Så nu blir det att klicka hem denna, me like :D

/simon

btw fucking stalker sluta maila mig om hur mycket du hatar mig, My och våran blogg! Sluta läs bloggen om den nu är så jävla dålig :@

inspiration..



så sjukt cool människa!


Inspirerad av enkelhet




Blir så sjukt inspirerad av denna killen. Han har grymt snygga kläder men allt är samtidigt väldigt stilrent och enkelt!
Bilderna kommer från lookbook

trött

Hej bloggen har precis kommit hem och är mega trött! Det blev en lång dag med teatern men det är nice haha :D
Nu framför mig ska jag bara ta det lungt, kollar olika bloggar, svara på kommentarer och sånt :) Vi kommer även snart ladda upp tips ovh sådant kul :)

/simon

ses sen

Tja bloggen har precis vaknat och är mega trött! Ska nu iväg och träna sen ska jag till teatern och träna med gruppen där och sen ska jag till studion så jag vetifan hur uppdateringen kommer bli från min sida! Vi hoppas självklart att my kommer vara aktiv :) Men jag kommer hem vid 4 nån gång idag och då ska jag bomba er med inlägg :)

fortsätt läs bloggen

/Simon

blööö

Hejhejhemsktmyckethej! Jag ber om förlåtelse för en useeeel updatering! Som sagt har jag fått på min jäkla tandställning, och jag känner mig sjukt handikappad, känns som att man har en rulle med metalltråd i munnen, känns inte som att jag kan stänga min mun riktigt ordentligt utan att lite av tandställningen syns. suuuux... Ae, jag gillar't ikke. Idag fick jag panik, måste köpa något!! Och detta står på min nästa köplista!

*Boots!
*Skjorta!
*Jeansskjorta!
*Kavaj!
*Klocka!


Jag har letat ganska länge efter något av det här, men har inte hittat ngt fint eller som passar mig, men nu när jag inte ha pengar så hittar jag en massor, en typisk sak som alltid händer mig! baaaaaaaaaaaaaaaaaad.

Nu ska jag sova, för jag är ganska trött!

/My

pulka

Haha kom precis hem efter pulkaåk med syster, sådär lyckar måste jag väl säga haha! Tänk er min syster är 25 jag är 16 det var liksom vi plus massa 8-åringar! Folk kollade på oss som fan men vad gör man inte för lite pulka åk haha :)


Som sagt har det varit dålig uppdatering och som förlåt slänger jag in en lagom
snygg bild på mig från dagens åk!


fortsätt läs bloggen

/simon

sorry

Hej bloggen förlåt för så sjukt dålig uppdatering idag men har verkligen inte haft tid! Har som sagt vatt med lissan hela dagen och syster smsade precis och undrade om vi skulle åka pulka haha xD Så det blir väl att göra det snart :)! Vi återkommer med tips och sånt senare

fortsätt läs bloggen

/simon

stress

Hej bloggen slänger in ett snabbt inlägg här och nu! Vaknade ganska sent idag så det blev raka vägen in i duschen! Nu så ska jag ner till stan och möta lissan vetifan vad vi ska göra och kallt är det ute med, snöar som fan men som alla vet hatar jag att vara inomhus :D! aja lite roliga tips o sånt kommer senare.

fortsätt läs bloggen

/Simon

why god why???



Imorgon åker mina grillz på, haha.. Fyyyyfaaan.... Orkar inte ha sånt! Det är bara ett år men det känns ändå fett länge. Fast, tänderna blir ju fina tillslut och det är de som jag vill :) Min tandläkare sa att jag kanske inte ens behöver ha den i ett år, för det är bara små förändringar som ska ändras, vilket är ett plus :D Hoppas mina tänder blir fina iaf och att jag inte får sån hemsk tandvärk som alla pratar om :( är lite smått nervös, men vi får hålla tummarna! Från och med imorgon, no smile for me!

/My


Veckans blogg

Veckans blogg är Diabetesmannen!



Denna killen är fett skön, han heter Joakim och skriver mycket om mode, sport, hans uteliv och självklart diabetes! Det kanske låter lite lame med diabetes men självklart handlar inte bloggen om bara det, det kommer bara lite små inlägg om det ibland. Det är verkligen värt att gå in på denna blogg för denna snubben är sjukt skön så vi alla säger grattis till Joakim som är den första killen att bli veckans blogg på våran blogg(Y)

boots



Ingen har kunnat missa att boots har blivit en stor trend, dessa väldigt ''maskulina'' bootsen för tjejer kommer från modekungen och kostar 699 kr vilket ändå är ett bra pris! Det är såklart ett säkert kort att ha svarta men tycker man borde satsa på ett par gråa också, bootsen kommer stanna kvar hela vintern ut!

Beyonce-ego



Det finns verkligen inga ord för att beskriva denna kvinnan, det är helt sjukt! Beyonce är fan den bästa kvinliga artisten typ ever! Älskar denna videon sjukt mycket love the moves

yooo

Hejsan bloggen, vaknade precis och är mega pigg :D!!!
Idag ska jag antagligen träffa lissan en stund, henne har man icke träffat på typ 500 år (Y) sedan blir det kanske fika i stan och äsch vi får se men men.
veckans bloggare laddas upp senare idag men ni får ha det så bra så länge

fortsätt läs bloggen


/simon

Titta vad katten drog in...

Kolla vad man hittade längst bak i sin gaderob...

...sin vinter jacka från förra vintern, hade helt glömt bort den! Den är mega varm och skön och kommer från Spirit tommy hilfigner! Nä denna måste börja användas igen (Y)!

Anyway... har haft mega tråkig dag bara slappat vatt lite hos syster och så ja inget speciellt alls bara en massa tråk skulle jag vilja säga men men det tas väl igen nu i veckan när det är jullov vilket man gillar (Y)
Aja nu ska jag kolla runder lite på internet

forsätt läs bloggen


/Simon

Btw varför är blogg.se så jävla segt :O!!!!!!!!!


sno looken

Bildenkvalitén blev ju mindre bra..



Idag blir det en lite ''shopping outfit'' och som vi alla vet så är ''the olsen twins'' sjukt bra stil ikoner, de båda är så grymt snygga och vi diggar deras stil riktigt hårt! :)

Pilotisar: otticanet
Heels: Nelly
Ring: Cocoo
Jeans: Asos
Hanväska: BagsandFashion
Skjorta: Topshop

the trend is...


Tights!

tights har blivit en stor trend, man kan nästan ha det till allt. Lackleggins, jeansleggins och zipleggins blev väldigt populärt förra året, och modet kommer nog fortsätta detta året.

1. Gina 149kr
2.
Vila 299kr
3.
Ellos 179kr
4.
Nelly 349kr

Jeans

Hej igen tänkte bara slänga in ett litet tips på ett par grymma jeans från...

... Modekungen 799 kr! Tycker fortfarnade det är grymt fint med slitna jeans, dessa är extra coola i och med att dom är mörka vilcket passar nu till vintern. dom funkar även till våren med ett par sneakers och nu till vintern med ett par coola kängor så det är bara att klicka hem ;)!

/simon

Vi vet att vi har varit lite sega med tjejmodet men My har icke varit så aktiv men vi tar igen det idag (Y)!

Stan

Godmorgon bloggen, har precis vaknat och känner mig väldigt duktig :) Skulle ju ner en runda till stan men kom på att det har stängt så kankse blir väla istl vi får se! Efter det ska jag hem till syster min och äta mat och sånt sen ikväll blir det nog bara att ta det väldigt lungt och kolla på film och sånt :)
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare med tips och sånt roligt!

forsätt läs bloggen


/simon

Rihanna - Hard



Så sjukt snygg video, asså alla outfits i videon är helt sjukt sexiga! Älskar denna låten sjukt mycket och videon gör det hela mycket bättre(Y) Ni måste bara lyssna på den!

BTW älskar hennes musse pigg hjälm xD


/simon

back on track


sho! Idag vaknade jag ganska tidigt, typ där vid halv 11 haha, igår vaknade jag vid 2! =O sjukt seeeeg dag asså.. Men kände mig duktig idag =D Snart ska jag på ett arabiskt bröllop HA-HA. cp det lät xP men ja, så nu ska jag bara äta lite för är sjuuuuuukt hungrig!! möhö, ville bara säga att jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR disney!!!!!!!!!! speciellt lejonkungen! shit, sjukt asså.. Vill leva där! Hatar denna seriösa världen, den är för riktig för mig, jag passar inte in här!!

/My

VILL HA!!!!!



Kan inte få nog av såna här färglada klockor! Det är så sjukt snyggt och finns i så många varianter, denna kommer från nelly 749 kr!
Vi har ju visat många olika varianter både billigare och dyrare alla dim hittar ni i katigorin tips/vill ha
Det blir nog att klicka hem just denna för den är sjukt nice ;) Men ni får ha en fortsatt trevligm dag :)

/Simon

kuligt

Hej bloggen, har typ precis vaknat och känner mig ganska pigg :)! Idag blir det nog att sticka ner till stan och äta lite och sånt sedan ikväll blir det nog bara film och sånt mys (Y)!
Jag fattar inte riktigt varför man alltid är så trött efter jul och nyårs helgen man hålle fan på att dö xD Mega jobbigt tycker jag men men man ska inte vara negativ :P
Aja vi hörs senare med lite tips och sånt kuligt!

fortsätt läs bloggen

/Simon

Stickat

Hej bloggen sitter och tittar på film och tänkte bara slänga in ett tips på en snygg stickad kofta från...



... Nelly 949 kr! Tycker alla borde ha en stickad kofta i sin gaderob nu på vintern! Dessa koftor finns självklart i många varianter men jag tycker det är finast med de som har knappar och de som man drar över huvet :)
Men oj filmen har börjat igen xd men vi hörs senare

fortsätt läs bloggen


/Simon

Det finns ofc billigare varianter men hittade ingen annan xd!

Spara eller slösa!


Modekungen 749 kr                Alexander Wang ca 6000 kr

Här är en väska som är grymt cool, den är svart och har nitar under !
Så du kan antigen slösa eller spara vad väljer du ?!

bakisss

Hej bloggen hoppas alla hade en lika rolig Nyår som jag hade :)!
Vaknade precis och känner mig fett bakis...inte okej. Jag ska nog bara sitta inne och ta det lungt idag titta lite film och sånt mys ! Kommer med lite roliga tips och sånna saker lite senare men vi hörs då :)

fortsätt läs bloggen

/simon

RSS 2.0